joi, 10 decembrie 2015

WowApp aplicatia care revolutioneaza lumea !!!

WowApp !!!!!



                      Salutare dragi bloggeri si simpatici cititori, astazi am minunata onoare sa va prezint una dintre noile aplicatii aparute pe piata. Aceasta aplicatie nu doar ca este diferita de toate celelalte dar iti ofera si posibilitatea sa castigi facand lucruri simple ca vorbitul cu prietenii, apeluri video, apeluri audio si multe alte lucruri interesante. Aceasta aplicatie are la baza un fondator strain care colaboreaza cu tara noastra si ne face posibila aducerea acestei aplicatii si pe piata romaneasca. Deci dupa cum spuneam fondatorii aplicatiei am afirmat ca 70% din incasarile companiei sunt impartite intre utilizatorii acesteia. 

In WowApp sunt doua metode simple de castig:
                1. Prin cumpararea de credit si folosirea acestuia pentru a suna in afara WowApp, chiar daca cumperi credit o mare parte iti revine inapoi in WowApp.
                2. Prin Advertise Me una dintre metodele de publicitate prin care tu si prietenii tai veti fi platit daca le vizitati.

Cum devenim membru WowApp? 
Este foarte simplu dragii mei, iata ce trebuie sa faceti :

1. Pentru a deveni membru WowApp trebuie sa primesti invitatie fii de la un prieten sau de la ONG-urile din Romania care fac parte din acest proiect. In cazul in care doresti sa experimentezi aceasta retea de socializare iti pun la dispozitie cu drag aceasta invitatie,

      Dati click aici :  https://www.wowapp.com/w/radudorin/Radu-Pop

2. Dupa ce ati dat click si v-ati introdus datele si ati terminat inregistrarea va trebui sa descarcati aplicatia pentru a va loga si a contiuna spre pasii urmatori.

Aplicatia functioneaza pe sistemele de operare :

        


     
   ATENTIE : Cu cat instalati aplicatia pe cat mai multe device-uri care va apartin cu atat castigati mai mult, instalati aplicatia pe telefonul dumneavoastra, tableta dumneavoastra si computer si veti beneficia de castiguri 100%.

3. Dupa ce ati instalat aplicatia o deschideti cu numele de utilizator si parola pe care v-ati ales-o. Dupa ce va conectati mai trebuie introduse cateva date si sunteti aproape gata.

4. O sa trebuiasca sa intrati pe email pentru a va valida adresa de email si dupa sunteti gata sa va bucurati de toate facilitatile acestei aplicati.



 Si acum ca am ajuns la instalarea si configurarea aplicatiei o sa va spun si cum functioneaza:  

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va invitati toti prietenii prin link-ul dumneavoastra sau prin metodele aflate pe site.

Al doilea lucru este sa le spuneti prietenilor sa aiba optiunea Ad Me activata pentru a putea castiga impreuna din reclame. Cu cat strangi mai multi prieteni in retea si iti faci o retea mare si de incredere cu atat vei castiga mai mult.

In cazul in care intampinati probleme va rog sa imi lasati un comentariu sau sa imi sugerati sa revin cu un material video. Va multumesc pentru sprijin....Haideti sa crestem impreuna.





               

Un comentariu:

  1. Wowapp Aplicatia Care Revolutioneaza Lumea !!! ~ Software And Hardware >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Wowapp Aplicatia Care Revolutioneaza Lumea !!! ~ Software And Hardware >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Wowapp Aplicatia Care Revolutioneaza Lumea !!! ~ Software And Hardware >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    RăspundețiȘtergere