Software

Inovatia inseamna schimbare.

Hardware

Un sistem puternic si bine optimizat te ajuta sa sporesti rata de viata a calculatorului tau.

Tehnologie

Tehnologia evolueaza, ai dreptul sa o cunosti.

Accesorii

Accesorizeaza-ti computerul si viata cu lucruri de calitate.

Invata

Invata pe altii ceea ce ai invatat.

marți, 16 februarie 2016

ClixSense o modalitate de castig !!

                       



                            Salutare dragi cititori, am revenit din nou cu toate ca astazi nu o sa vorbim despre tehnologie sau programe, astazi o sa vorbim despre ClixSense. Stiu ca multi o sa spuneti ca este o parcarie sa stai toata ziua in fata unui calculator si sa dai click pe niste reclame amarate de 0.001$. Vreau sa va spun ca nu este deloc o pierdere de vreme, acest site este unul dintre cele mai serioase de pana acum, eu am reusit sa fac un venit de 1,34$ in doar 2 saptamani si nu am muncit in fiecare zi, bineinteles am primit un chestionar de la care am castigat 0.56$ si asta numai intr-o zi.


             Pot doar sa va spun ca acest site plateste este pe piata din 2007 si are tot mai multi afiliati in fiecare zi. Site-ul este bazat pe o structura simpla are 2 nivele: Nivelul Standard si Nivelul Premium.
Diferenta dintre aceste 2 este ca Nivelul Standard este gratuit pe cand Nivelul Premium este cu plata dar nu costa decat 17$ pe an o suma modica dupa parerea mea.

ClixSense ofera tot felul de activitati prin care poti castiga, nu este necesar sa dai numai click-uri, site-ul iti pune la dispozitie o gramada de activitati cum ar fi : Sondaje de opinie ocazional, Jocuri, Micro Joburi, dar bineinteles ca se mai poate castiga si din referali adica persoanle care dumneavoastra le aduceti prin link-ul dumneavoastra de referal pe site.
Aveti multe avantaje si acest site nu va ocupa decat 15-20 de minute pe zi pe care le puteti face oricand, sunt sigur ca daca stati mai mult si cautati sa aduceti oameni activi si va dati silinta castigurile o sa fie mai mari, plus ca aveti si posibilitatea sa va faceti reclama la afacerea dumneavoastra avand un program de Advertising.
Eu va astept cu caldura sa colaboram impreuna si de ce nu sa contruim ceva frumos, nu uitati nu va costa nimic si puteti sa renuntati cand vreti, depinde de dumneavoastra.
                                         Va multumesc pentru tot si va astept !!!!